Referenties

Het is maar zelden dat ik op een camping kom en denk:Zo zou ik het ook doen! De locatie is bijzonder, het lijkt op een stukje oerwoud waar altijd vogeltjes zingen.Yurt leuk ingericht met prachtig romantisch bed, mooi houten kastje,tafel.Over het hele terrein prachtige planten en bloemen en dus schaduw. Heerlijk om er door heen te lopen, maar ook plekjes waar je even, privé, kan gaan zitten.Toiletten/Douches super schoon en ook zelfs daar, leuk ingericht. Buitenkeukentje met potten en pannen,verse kruiden enz. Georganiseerd rommelig.En eten kan je aan lange houten tafels.Centrale, koele, plek van de camping bij hun Portugese huis de gezelligheid van een huiskamerachtig sfeer boeken/tijdschriften,beeldjes,vaasjes, zit-hangmatten. En het allerbelangrijkste het gevoel dat Setha en Petra je geven.Je bent hier welkom!

Harry en Magda

We hadden een paar heerlijke weken op de quinta. Mooi uitzicht, onze tent op een prachtige, ruime kampeerplek en heerlijk rustig. Bovenal hebben we genoten van de wandelingen die vanaf de camping te lopen zijn. Een korte wandeling door de tuin/wijngaard. Een mooie gelegenheid om te ontdekken waar je nu werkelijk terecht gekomen bent…. De andere vier routes verkennen als het ware de directe omgeving, elk vanuit een ander gezichtspunt en je komt door de nabijgelegen dorpjes Mesao Frio, Gestaco en Treasouras. Je moet er van houden om veel te klimmen, te dalen en er tegen kunnen dat de ondergrond van de paden soms behoorlijk ruw en ongelijk kan zijn. Maar je wordt beloond met prachtige vergezichten in een steeds afwisselend landschap. Wijngaarden, de Douro, bossen, beekjes en een authentieke omgeving. Onderweg ontmoet je aardige Portugezen en zijn er cafeetjes waar je een lekker koffietje kunt kopen en even bijkomen. Zeer aan te bevelen dus om één of meer van de wandelingen te maken als je een poosje op de quinta verblijft. Maar natuurlijk mogen een bezoekje aan Porto, Lamego, Pinhao en een boottochtje over de Douro niet ontbreken. Al met al was het wat ons betreft zeer de moeite waard. Hartelijke groetje, Roel en Joke

Roel en Joke

Voor mensen die recensies lezen……..stop met lezen en ervaar! In het geval van deze quinta en de lieve Setha en Petra is een recensie absoluut niet nodig! Je moet dit gewoon zelf gaan ervaren! Voor diegene die toch door willen lezen…….;-)Wat hebben we het geweldig gehad! We hebben meer dan genoten! De contacten voor de vakantie, via de mail, waren zo ontzettend leuk! Snelle en leuke reacties van Setha en Petra, waardoor we het gevoel hadden dat we ze beiden al kenden.Bij aankomst een meer dan hartelijk ontvangst! De dagen in de yurt en de meiden in een tentje erbij waren heerlijk. Schitterend uitzicht over de vallei, hangmat, hangstoel, ligbed….aan niets ontbrak het ons. De avonden genoten van de rust en van de vinho verde, die al klaar stond als welkom. Slapen onder de sterrenhemel is een topervaring. Het samen eten onder bezielende leiding van kok Setha was grandioos! Wat een sfeer bij en dankzij Petra en Setha! De open keuken werd bij ons goed gebruikt en de meiden waren het afkoelbad tot ’s avonds laat niet uit te slaan. Ook de adviezen voor fluvia, stad of eten…..het was allemaal ongelooflijk genieten!Lieve Petra en Setha….dank, dank, dank…..enorm veel dank! We gaan jullie zeker nog eens zien!Liefs,Sanne, Setella, Martin & Brie

Sanne, Setella, Martin & Brie

Een geweldig mooie plek! Wij hadden een Yurt geboekt en dat is toch erg luxe camperen, heerlijk. Het uitzicht is zo mooi, maakt niet uit waar je bent, ontbijtplek of bij de Yurt, overal kijk je uit over het dal. Lekker gelezen naast het afkoelbadje en natuurlijk af en toe in het bad gesprongen. Ook vandaar een prachtig uitzicht. Super fijne thuisbasis om vanuit daar allerlei stadjes te bezoeken. Porto was prachtig maar wij waren ook erg onder de indruk van Amerante! Petra en Setha zijn ontzettend vriendelijk en hebben daar iets heel moois gemaakt. Een aanrader om zelf eens te gaan kijken!

Szymon en Jose

Hallo
Wir waren im Mai 2016 auf diesem wunderschönen Campingplatz! Trotz Bauarbeiten durften wir bleiben und sind sehr liebevoll aufgenommen worden! Die beiden schaffen es diesem Platz mit vielen netten Kleinigkeiten zu etwas besonderem zu machen! Das grosse offene Gemeinschaftszelt incl. Küche fanden wir richtig klasse! und überall gibt es nette Ecken in denen man es sich gemütlich machen kann! Für das
ungewöhnliche Wetter in diesem Mai konnten die beiden ja nix
und wir haben uns sehr wohl gefühlt, vorallem gab es bei dem kalten Wetter wunderbar warme Duschen! Danke für die schönen Tage und wir wünschen Euch viele nette Leute! Annette, Andreas und natürlich Lutz

Annette und Andreas mit Lutz

Overvallen door de gastvrijheid, de schoonheid en de rust van jullie Quinta hebben we optimaal genoten van het leven in Portugal.
De heerlijke bedden, iedere ochtend een lekker ontbijtje, lezen van de boekentafel, spelletjes spelen, de leuke wandelingen die jullie hebben uitgezet, de kennismaking met de buren, het eten bij André, het bezoeken van het porthuis, de stad Lamego en het Pena Avontura park, met als klap op de vuurpijl de laatste avond een buurtborrel.
Ik kan niet anders zeggen dan dat het een heerlijke vakantie was, waar ik helemaal tot rust ben gekomen. Terug in het vliegtuig kreeg Tom zelfs tranen in zijn ogen, hij gaat jullie, Moos en Monte en jullie heerlijke Quinta missen.
We vonden het leuk om jullie eerste gasten van het seizoen te zijn en wensen jullie heel veel succes en mooie dagen toe dit seizoen!
Binnenkort verschijnen de eerste blogs op [url=http://https://wandawandelt.nl//]wandawandelt.nl[/url].
Liefs, Wanda & Tom

Wanda & Tom

Wat een mooie plek, Quinta das Corujeiras is een klein paradijs. Petra en Setta zijn twee leuke en lieve mensen. Het is echt aan te raden, alleen al het slapen in een Yurt onder de sterren hemel en ’s ochtends op te staan met een prachtig uitzicht voor de deur. Overal hangen heerlijke vruchten die je gewoon kan plukken en van kan genieten! Zelf lekker verse jus maken van net geplukte sinaasappelen, beter kan het niet. De omgeving is ook prachtig, je hebt echt eindeloze wijngaarden.

Jan en Mariola

Net terug van een van de mooiste plekjes op deze aardbol, met 2 zeer gastvrije beheerders. We hebben het heel erg naar onze zin gehad. Lekker ont-wifi-en, genieten van het uitzicht, het indisch eten, Portugees eten, wijn, port, wandeling, zon enz…..Kortom Petra en Setta, volgend jaar zijn we weer van de partij. Ik dacht voor de 5e keer? Maakt niet uit het blijft een feest. Grtz van ons.

Boet en Ri-ja

Deze zomer opnieuw een heerlijke vakantie gehad in de 2 bovenste Yurts! Genoten van het prachtige Portugal, het heerlijke eten, de vinho verde en de port, jullie gastvrijheid, het dorpsfeest dat voor 5 dagen non-stop muziek op de achtergrond zorgde. De heerlijke platte kip die Stijn mocht ontleden na het spetterende feest en het vuurwerk.Leuk om de dorpsgenoten weer te ontmoeten en geit ‘Theo’ te zien bij de Domingo’s. Ook de kinderen kijken terug op een onvergetelijke vakantie! Dank voor jullie gastvrijheid en jullie goede zorgen. We komen zeker weer terug. Groetjes Theo en Sharon, Tamar, Stijn, Jord en Noortje

Theo en Sharon + kids
© Porta Portugal, bijzondere camping in Portugal