Reserveren

Voor reserveren / aanvragen of vragen mail ons op

info@porta-portugal.com

Geef in de mail a.u.b. de periode aan wanneer u wilt komen, met hoeveel personen en of u de Yurt/Bell tent wenst of een campingplaats.

Adresgegevens

Quinta das Corujeiras
Rua das Corujeiras 230
Anquiâo
4640-231 Gestaço
Baiâo
Portugal

Als uw navigatiesysteem deze straat niet pakt, dan Rua de Alcarias intikken.

GPS coordinaten: 41.168814,-7.903982

telefoon: (00351) 254893010
mobiel: (00351) 912722466
e-mail: info@porta-portugal.com

Hoe vind je ons

Routebeschrijving vanaf Porto

Route vanaf vliegveld: 85 km, vanaf Porto de A4 aanhouden naar Vila Real, afslag Regua /Mesão frio (afslag 18). Vervolgens de N101 aanhouden.
4 Km voor Mesão Frio, rechtsaf afslaan bij Rua das Corujeiras, kilometerpaal 158, asfalt/zandpad op en na 1 km het eerste huis links: Welkom!

Tip: Reserveer een huurauto vanuit Nederland, dat is goedkoper dan ter plekke huren.
De route vanaf Nederland is ongeveer 2100 km., in 2 à 3 dagen te rijden met eigen vervoer.

Tip: Kopieer deze routebeschrijving om mee te nemen.

Routebeschrijving vanaf NL

Vanaf Bordeaux (E5 A63) Frankrijk volg
– San Sebastian (A8 E70)
– Richting Bilbao afslaan (AP1)
– Vitoria-Gasteiz (AP1)
– Burgos (A62 E80)
– Palencia (A65)
– Benavente (A52)
– Verin (N532)
– Chaves (A24 IP3)
– Vila Real (A4 IP4)
– aflsag Peso da Regua
– Mesão Frio
– Volg de weg richting Amarante N101, na de oude Romeinse brug, tweede weg links, bij kilometerpaal 158. Let op: haakse weg naar links, asfalt/zandpad op en na 1 km het eerste huis links: Welkom!

Openbaar vervoer

Quinta das Corujeiras is ook met het openbaar vervoer bereikbaar. Neem op het  vliegveld de metro naar treinstation ‘Sao Bento’ in Porto. Vanuit daar een prachtige treinreis langs de Douro van 2 uur naar station Rede. Vanaf station Rede wordt u opgehaald en is het nog 6 km rijden.
Hier rekenen wij 15 euro voor
(ophalen/wegbrengen).

Autoverhuur

Referenties

Voor mensen die recensies lezen……..stop met lezen en ervaar! In het geval van deze quinta en de lieve Setha en Petra is een recensie absoluut niet nodig! Je moet dit gewoon zelf gaan ervaren! Voor diegene die toch door willen lezen…….;-)Wat hebben we het geweldig gehad! We hebben meer dan genoten! De contacten voor de vakantie, via de mail, waren zo ontzettend leuk! Snelle en leuke reacties van Setha en Petra, waardoor we het gevoel hadden dat we ze beiden al kenden.Bij aankomst een meer dan hartelijk ontvangst! De dagen in de yurt en de meiden in een tentje erbij waren heerlijk. Schitterend uitzicht over de vallei, hangmat, hangstoel, ligbed….aan niets ontbrak het ons. De avonden genoten van de rust en van de vinho verde, die al klaar stond als welkom. Slapen onder de sterrenhemel is een topervaring. Het samen eten onder bezielende leiding van kok Setha was grandioos! Wat een sfeer bij en dankzij Petra en Setha! De open keuken werd bij ons goed gebruikt en de meiden waren het afkoelbad tot ’s avonds laat niet uit te slaan. Ook de adviezen voor fluvia, stad of eten…..het was allemaal ongelooflijk genieten!Lieve Petra en Setha….dank, dank, dank…..enorm veel dank! We gaan jullie zeker nog eens zien!Liefs,Sanne, Setella, Martin & Brie

Sanne, Setella, Martin & Brie

Tijdens onze rondreis mei 2016 in noord portugal , kwamen wij in een Eldorado terecht! Een heerlijke rustique plek, met een prachtig uitzicht op de vallei. De gastvrijheid van Petra en Setha was geweldig! In en rond de Yurt was het fijn vertoeven. Mooie wandelingen gemaakt en met Petra nog een nieuwe uitgezet! Lieve Setha en Petra nogmaals bedankt voor alles ! En veel succes met jullie prachtige Quinta!

Olga en Bea

Het is maar zelden dat ik op een camping kom en denk:Zo zou ik het ook doen! De locatie is bijzonder, het lijkt op een stukje oerwoud waar altijd vogeltjes zingen.Yurt leuk ingericht met prachtig romantisch bed, mooi houten kastje,tafel.Over het hele terrein prachtige planten en bloemen en dus schaduw. Heerlijk om er door heen te lopen, maar ook plekjes waar je even, privé, kan gaan zitten.Toiletten/Douches super schoon en ook zelfs daar, leuk ingericht. Buitenkeukentje met potten en pannen,verse kruiden enz. Georganiseerd rommelig.En eten kan je aan lange houten tafels.Centrale, koele, plek van de camping bij hun Portugese huis de gezelligheid van een huiskamerachtig sfeer boeken/tijdschriften,beeldjes,vaasjes, zit-hangmatten. En het allerbelangrijkste het gevoel dat Setha en Petra je geven.Je bent hier welkom!

Harry en Magda

Google maps

© Porta Portugal, bijzondere camping in Portugal